2014. július 30., szerda

Profi nagytestű távirányítós helikopter 2,4 GhZ... - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

Autó-motor Sport, fitnesz, kerékpár Otthon, építkezés, biztonság Játék Profi Nagytestű távirányítós helikopter 2, 4 GhZ 4 csatornás Ezzel a géppel, megízlelheted a repülés élményét, és profi, távirányítós helikopter pilótát képezhetsz magadból!
Profi távirányítója segítségével, normál és profi módban is vezérelheted, a csatornák dinamikáját külön is állíthatod, és hogy a kijelzőn minden információt rögtön észlelj, fehér led háttérvilágítással rendelkezik.
A helikopter fémből, és rugalmas abs-ből készült, így minden alkatrésze bírja a gyűrődést, bár mint tudjuk, lezuhanni egy repülőtárgy sem szeret ☺
Biztos, ami biztos, a dobozban tartalék rotor lapát, és propeller lapát készletet is találsz. Beépítet akkumulátorral rendelkezik, melyet a mellékelt töltő segítségével, 220v-ról feltölthetsz 2, 4 Ghz-s dual mode professzionális
távirányító, hatótáv: 150 méter. Tulajdonságok: Egyszerűen irányítható, könnyen kezelhető Könnyű és strapabíró abs ötvözet váz és karosszéria Egy töltéssel kb 10-15 perc repülés Helikopter mérete: 43 x 18 x5 cm Csomag tartalma: Helikopter Távszabályzó 220v töltő 4xAA elem (távirányítóba) Tartalék lapát készlet Mostantól bankkártyával is fizethetsz!
Válaszd a fizetésnél a bánkkártyás fizetés opciót, és már csak futár érkezését kell várnod!


Jelenlegi ára: 34 900 Ft

Az aukció vége: 2099-03-05 12:27
. Profi nagytestű távirányítós helikopter 2,4 GhZ... - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése