2015. április 22., szerda

Tini Nindzsa Teknőcök figura - Donatello Bo Pálca - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Megnevezés: Tini Nindzsa Teknőcök figura - Donatello Bo Pálca játék fegyver felvehető maszkkal és alkarvédővel
Kategória: Tini Nindzsa Teknőcök figura
Méretkategória: 20cm fölötti nagy méretű
Leírás: Tini Nindzsa Teknőcök / Teenage Mutant Ninja Turtles játék szett A rajzfilmek alapján kiadott nagyméretű Tini Ninja játék fegyver és felszerelés készlet. A csomagolásban egy fegyver, felvehető "Teknőc-maszk" (szemfedő), alkatvédő és játék-dobócsillag van. Anyaga műanyag. Nagyméretű készlet, a fegyvert kézbe foghatóra méretezték. Új, bontatlan csomagolású (a kép szerint, mely a konkrét darabról készült) Eredeti licencelt termék: Mirage Studios, Playmates Toys
Termékeink fix árasak, azonnal leüthetők, az aukció végét nem kell megvárni!
Személyes átvételt Budapesten, 3-as metróval vagy 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető Bemutatótermünkben tudunk biztosítani vagy Országosan Postázunk (kérésre utánvéttel is). A postaköltség előrefizetésnél (utalás vagy rózsaszín csekk) 790 Ft/csomag, utánvétnél (a postásnak kell fizetni) 990 Ft/csomag.
Tekintse meg többi termékünket is, játékok és figurák széles választéka várja!
Internetes játékbolt vagyunk, néha előfordulhat, hogy valami elfogy, de még nem volt időnk eltávolítani. Ezt mindig világosan jelezzük és más hasonló termékeket ajánlunk. Ha ezt el szeretné kerülni, kérjük kérdezzen rá vásárlás előtt. Megértését köszönjük!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2015-05-05 11:44
. Tini Nindzsa Teknőcök figura - Donatello Bo Pálca - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése