2015. február 23., hétfő

IONO CARE oxigén terápiás készülék OLCSÓN ÚJSZERŰ - Jelenlegi ára: 299 900 Ft

A földi élet elengedhetetlen feltétele az oxigén. Enélkül nincs élet, szervezetünk nem képes tárolni. Az életben maradáshoz folyamatos, külső jelenlétre; állandó pótlásra van szükség, lehetőleg jó minőségben. Az oxigén minden fontos életfolyamatban szerepet játszik, szervezetünk minden egyes sejtjének szüksége van rá. Az Iono-care  oxigénterápiás készülék a levegő oxigén ionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el, ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szüksége van; amelytől újra élővé válnak. A készüléken átáramló levegő egy olyan szűrőrendszeren  halad át, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól. Orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni, tiszta oxigénjut a szervezetünkbe.
Az Iono-Home® rendszeres használatával pontosan az immunrendszerünk működését tökéletesítjük, az ionizált oxigén hatására válik ismét tökéletessé a védekező képességünk. Az oxigénterápia energiát ad a szervezetnek, a természetes akkumulátorunkat aktivizálja. Az immunrendszer erősítésében fontos szerepet játszik. Az ionizált levegő – így a benne lévő oxigén is – olyan magas energiaszinttel rendelkezik, hogy nem alakulnak ki szabad gyökök az oxigén felhasználása során, s emellett valamennyi sejtfunkció „ gördülékenyebben”, tökéletesebben megy végbe; hiszen ezen komplex folyamatok energetikai háttere maximálisan rendelkezésre áll.
Ezáltal az Iono-Home® készülékkel a szervezetünkre, mint komplex élő rendszerre hatunk, így a jobban működő szervrendszerek egymás hatását erősítik. Már néhány használat után enyhülnek, vagy meg is szűnhetnek a kellemetlen tünetek. Az oxigénterápia pozitív szabályzó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így javítja a sejtfunkciókat.
Nem csupán egy-egy betegséget gyógyíthatunk az Iono Home® -mal, hanem magát a beteg szervezetet tesszük jobban működővé.
Rendszeres használatával az egészséges élet megalapozható, sok-sok betegség megelőzhető, a meggyógyult betegek egészségesen tarthatók.
A lelki problémák egy része oxigénhiányos állapotra vezethető vissza. Így a depressziós tünetek, a stressz, az alvászavar a tiszta oxigén belélegzésével fokozatosan eltűnnek. Az oxigén jelenlétében a szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, ezért az energetizált levegő szervezetbe juttatása hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez, segíti a sikeres fogyókúrát. Fogyjon természetes módon, a tiszta oxigén belélegzésével!


Jelenlegi ára: 299 900 Ft

Az aukció vége: 2015-03-15 16:42
. IONO CARE oxigén terápiás készülék OLCSÓN ÚJSZERŰ - Jelenlegi ára: 299 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése