2014. december 27., szombat

3/4-es térd alá érő capri farmer, csizma nadrág 37 - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

női 3/4-es nadrág térd alá érő capri farmer nadrág eladó a képeken látható állapotban. Használt, de nincsen semmi baja. Derekánál dupla gombos és cipzáros, utóbbi is kiválóan működik. Elöl is 2 zsebe van és hátul is, egyik sem díszseb, rendes zsebek! Övbújtatója is van!! Az is dupla! : ) Nagyon igényes, feltűnő és divatos darab. (Nekem nagyon-nagyon tetszik, csak sajnos rám kicsi. ) Tavasztól egészen őszig hordható, ha az idő engedni, sportcipővel, papuccsal, de akár csizmával is! Elegáns és sportos ruhával is kombinálható! Normál vastagságú farmer anyagból készült, se nem vékony! se nem túlzottan vastag, de nagyon masszív anyag. Méretként 37-es van beleírva. Derékbőség 94. 4 cm, csípőbőség 102. 4 cm, combtő szélesség 63 cm, szárszélesség 49 cm, ez mind körbe mérve, a teljes hossza 81. 5 cm. Ülep magasság elöl 28. 5 cm, hátul 37 cm. Sztreccses valamennyire, de csak kicsit! 2% spandex van az anyagösszetételében.
Elsősorban személyes átadást szeretnék. Személyes átvételre Budapesten belül az Örs Vezér téren, illetve a XIV. kerületi (Zuglói) lakcímünkön van csak lehetőség!! Vidékiek rokonainak, ismerőseinek (tehát egy másik, kijelölt személynek) is elvinném az Örsre, ha ők maguk nem járnak Budapesten. Így nincs szállítási, utalási költsége a vevőnek. Viszont ebben az esetben kérném, hogy a vevő egyeztesse le mindkettőnkkel a dolgokat, vagy az átvevő keressen fel engem vagy telefonon, vagy emailen, ne nekem kelljen hajkurásznom, hívogatnom az átvevőt. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST NEM VÁLLALUNK!!!
De nem csak személyes átvétel jöhet szóba, POSTÁZOK IS!!!!!
Ha nem megoldható a személyes találkozó, akkor lehet rózsaszín csekken fizetni, vagy utalni (nem befizetni!!! ) az OTP-s számlámra, vagy a férjem Erste-s számlájára. Ezután postára adom az éppen aktuális postai díj szerint, a súlya alapján. Előre kérem a termék árát postaköltséggel növelten, utána feladom a csomagot és levelet is írok.
Tekintse meg a többi aukciómat is! Jó pár baba, kisgyermek holmit fogok a közeli és a távolabbi jövőben feltenni a már meglévők mellé, több féle méretben az egészen kis koritól a nagyobbakig és szerintem reális áron. Továbbá sok felnőtt ruhanemű, bizsu ékszer és könyv található az aukcióimnál.


Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2015-01-16 16:41
. 3/4-es térd alá érő capri farmer, csizma nadrág 37 - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése