2014. október 24., péntek

VALMOR Flexibilis padlĂ bevonat vilĂ gos szĂ rk... - Jelenlegi ára: 2 025 Ft

AlkalmazĂĄs
A Valmor Flexibilis Padlóbevonat egy kivåló minősÊgŹ, kopås, olaj Ês vízålló, jellemzően kßltÊrben hasznålható termÊk. Alkalmas minden olyan felßlet bevonåsåra ahol a cÊl, az åtlagosnål nagyobb felßleti terhelÊs elvåråsainak való megfelelÊs csalådi håzas kÜrnyezetben. (jåtszótÊri rugalmas vÊdőburkolat, autóbeålló, jårda, garåzs, mŹhely, veranda, lÊpcsők) Dekoratív, esztÊtikus felßletet biztosít vakolt vagy beton låbazatok, kerítÊsek, palatetők ållagmegóvó åtfestÊse esetÊn.
A bevonat ellenåll az åtlagos, lakossågi szemÊlygÊpkocsi terhelÊsből adódó igÊnybevÊteleknek. A bevonat matt fÊnyŹ, finom kvarclisztet tartalmaz.
ElőkÊszítÊs
A felßletről a laza pergő rÊszeket tåvolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződÊseket tisztítsuk le. Az esetleges hibåkat nagyszilårdsågú jårófelßlet javító anyaggal szßntessßk meg. Az aljzat legkisebb tapadåsi szakítószilårdsågi ÊrtÊke > 1, 5 N/mm2legyen. FestÊket csak megfelelő vízszigetelÊssel ellåtott Ês max. 10%-os nedvessÊgtartalmú aljzatokra hordjuk fel.
A nedvszĂ­vĂł felĂźletek alapozĂĄsĂĄt 1: 1 arĂĄnyban vĂ­zzel hĂ­gĂ­tott VALMOR Flexibilis PadlĂłbevonat intenzĂ­v ecsetelĂŠsĂŠvel vĂŠgezzĂźk. A nem nedvszĂ­vĂł, vagy alacsony porozitĂĄsĂş felĂźletek esetĂŠn tapadĂłhĂ­d kialakĂ­tĂĄsa utĂĄn vihetjĂźk fel a bevonatot.
FelhasznĂĄlĂĄs
A festĂŠst csak +10 ° C felett vĂŠgezzĂźk. Ne dolgozzunk esĹ‘ben vagy tĹązĹ‘ nyĂĄri napsĂźtĂŠsben! A felhordĂĄst vĂŠgezhetjĂźk ecsettel, hengerrel. HasznĂĄlat elĹ‘tt a festĂŠket
alaposan keverjĂźk fel, majd hĂ­gĂ­tsuk meg 10% vĂ­z hozzĂĄadĂĄsĂĄval. Az elsĹ‘ rĂŠteg felvitele utĂĄn hagyjuk azt ĂĄtszĂĄradni, majd a fedĹ‘festĂŠst 5%-os hĂ­gĂ­tĂĄssal vĂŠgezzĂźk. A termĂŠk felhasznĂĄlĂĄsĂĄnak megkezdĂŠse elĹ‘tt, kĂŠrjĂźk tĂśltse le a „ MĹąszaki ĂŠs BiztonsĂĄgtechnikai adatlapot” a www. festekbazis. hu oldalrĂłl.
SzĂ­nezĂŠs: gĂŠpi ĂŠs kĂŠzi pasztĂĄkkal max. 3% pasztamennyisĂŠggel
Kiadóssåg hígítva: 3 m2/liter kÊt rÊtegben, glettelt minősÊgŹ felßlet esetÊn
SzĂĄradĂĄsi ĂŠs ĂĄtvonhatĂłsĂĄgi idĹ‘ (25 ° C– on): 4 Ăłra (lĂŠpĂŠsĂĄllĂł)
TerhelhetősÊg: GÊpjårmŹvel, intenzív hasznålatra 3-5 nap utån jårható
FelhordĂĄs: ecsettel, hengerrel, szĂłrĂĄssal
HĂ­gĂ­tĂĄs, szerszĂĄmtisztĂ­tĂĄs kĂśzvetlen hasznĂĄlat utĂĄn: vĂ­zzel
FelhasznĂĄhatĂł: 5-25 ° C – on tĂĄrolva, bontatlan csomagolĂĄsban: 2 ĂŠv
KiszerelĂŠs: 1L, 4L, 8L
FĂŠnyessĂŠg: Matt
SzĂ­nek: Barna, SĂśtĂŠtszĂźrke, VilĂĄgosszĂźrke, KrĂŠm, FehĂŠr, ZĂśld, VĂśrĂśs
A BiztonsĂĄgi Adatlap letĂśltĂŠsĂŠhez kattintson IDE!


Jelenlegi ára: 2 025 Ft

Az aukció vége: 2014-11-13 14:54
. VALMOR Flexibilis padlĂ bevonat vilĂ gos szĂ rk... - Jelenlegi ára: 2 025 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése