2014. szeptember 26., péntek

Givenchy - Le Bouquet Absolu edt 50 ml teszter - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Givenchy - Le Bouquet Absolu edt 50 ml teszter
A Givenchy egy elegáns és nőies, ultra-chic és romantikus, szelíd, de ellentmondást nem tűrő világot alkotott. A Givenchy nőt költészet és ábrándok, könnyedség és finomultság, intenziás és titokzatosság övezi.
Az illat
Virágos, gyümölcsös, pézsmás eau de toilette. A fej jegyben a neroli, a vad szamóca és a bergamot impulzív egyesülése, a frissességet és a lendületességet hangsúlyozza. A  szív jegyben, a  virágos akkordok harmonizálnak a vaníliával, az orchideával és jázminnal,  egy könnyed, virágos,   lágy és nőies egységet alkotva. Az alap jegyben található cédrus, ámbra és pézsma,   misztikussá és érzékivé varázsolják az illatot. Mindezek az öszetevők egy virágos, gyümölcsös, pézsmás csokrot alkotnak; egy elegáns harmóniát, mely könnyed mégis igéző.
A csomagolás
A nőieséget és a luxust hangsúlyozó üveg: elegáns vonalvezetése a brand emblémájául szolgáló prizmát idézi. A flakon a luxust hangsúlyozó vastag üvegből készült, érzéki színekben. A fekete kupak  az intenzitást és az eleganciát, a rózsa a könnyedséget és a titokzatosságot hangsúlyoza, melyet kiemel az illat pink árnyalata. A brand elnevezése a spray pumpáján olvasható, az  illat neve az átlátszó üvegen jelenik meg fekete betűkkel. Az illat megjelenése a Givenchy világ esszenciája: nőiesség és elegancia, egyéniség és titokzatosság.  
 
Kiadás éve: 2011
Illatcsalád: virágos
FEJ: narancsvirág, bergamot, vad szamóca
SZÍV: jázmin, rózsa, orchidea
ALAP: pézsma, boróka, ámbra
FONTOS!
Szeretném megkérni leendő Vásárlómat, hogy csak akkor üsse le a terméket, ha a Vatera szabályzata szerinti 1 héten belül rendezni tudja a vételárat,  ellenkező esetben a terméket újra meghirdetem és a negatív véleményezés sem marad el! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2014-09-30 13:46
. Givenchy - Le Bouquet Absolu edt 50 ml teszter - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése