2014. április 26., szombat

APC UPS ES 500 szünetmentes tápegység - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képeken látható egyik legnagyobb szünetmentesgyártó az amerikai APC szünetmentes tápegység.
APC - avagy legendás megbízhatóság! Ezzel a szlogennel indult a cég, melyet a mai napig próbál tartani eme nehéz piaci helyzetben. Nem ez a legolcsóbb UPS a piacon, de megbízhatóságban még mindig az első!
Kimeneti teljesítmény (W): 300 
Kimeneti teljesítmény (VA): 500 
Topológia: Készenlét 
Jelalak: Kvázi szinusz 
Akku típusa: 12V 7Ah 
Akku darabszáma: 1 
Kijelző: LED 
Kommunikáció: USB 
Körülbelüli áthidalási idők:
300W-on 4 perc
150W-on 15 perc
A kis méretű, formatervezett (a hagyományos elosztókhoz hasonlítható) konnektorcsoport mindkét változata öt túlfeszültség (például: villám) elleni védelmet nyújtó kimenetet foglal magában. Három csatlakozó azonban szünetmentes tápellátást is biztosít, így a felhasználók önállóan dönthetnek a feszültségingadozástól védeni kívánt eszközök prioritásáról. A Back-UPS ES 350 jelű modell összesen 225 Watt, míg nagytestvére, a Back-UPS ES 500 325 Watt összteljesítményű fogyasztó (számítógép, periféria vagy tévé, hifi, stb. ) minden feszültségkörülmény közötti megvédésére alkalmas.  
Szabványos USB-csatlakozójuk a számítógéppel történő gyors adatkapcsolat mellett az egyszerű konfigurálhatóságot és a magas szintű adatvédelmet (többek között: automatikus fájlmentést és rendszerleállítást) is biztosítja. Jellemző funkcióik közül érdemes kiemelni az automatikus diagnosztikát, a túlterhelési visszakapcsoló gombot, valamint az intelligens akkumulátor-felügyeletet. (Ez utóbbi folyamatosan figyeli az akkumulátor állapotát, és azonnal értesíti a felhasználót, ha csere szükséges -- erre azonban a megnövelt élettartamú akkumulátoroknak köszönhetően egyre ritkábban lesz szükség. )
Az ár akumulátorok nélkül értendő.
Az egység szép esztétikai és tökéletes műszaki állapotú, tesztelt készülékek.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2014-05-16 07:58
. APC UPS ES 500 szünetmentes tápegység - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése